Bespaar tijd en geld met ParkingPanel

ParkingPanel is de krachtigste oplossing op het gebied van parkeeroplossingen. ParkingPanel heeft een uitgebreide set aan functionaliteiten die ervoor zorgen dat u met minder tijd meer bereikt.

Hieronder een greep uit de functionaliteiten van ParkingPanel!

Reserveringen beheren

Efficient en gemakkelijk uw reserveringen beheren

Dag overzicht

Perfect inzicht in alle voertuigen die per dag in en uit gaan

Kalender overzicht

In een gemakkelijk overzicht de bezetting van uw parking en sublocaties inzien

Gebruikersaccounts

Uitgebreide en gemakkelijke tools om functionaliteiten te bepereken voor specifieke medewerkers

Handmatig reserveren

Gemakkelijk handmatig reserveren binnen het ParkingPanel, ken snel klantaccounts, handmatige kortingen en reiscode's toe

Zoeken

ParkingPanel is uitgerust met de meest krachtige zoekgereedschappen die er zijn. Nooit meer gegevens van een klant kwijt zijn

API koppelingen

Verbind het ParkingPanel gemakkelijk met uw website, facturatie systeem of eigen smartphone app in een handomdraai.

API implementatie

Zeer uitgebreide API implementatie klasse waarmee het ParkingPanel binnen enkele minuten in uw website te implementeren is.

Supersnelle API

ParkingPanel is uitgerust met de meest krachtige en snelste API op dit moment beschikbaar.

Kortingscodes

Uitgebreide kortingsmodule waarmee u gemakkelijk kortingen voor uw parking kunt beheren.

Reiscode's

Uitgebreide partnermodule waarmee u heel gemakkelijk complete op maat omgevingen voor uw partners kunt aanleveren alsook partner websites kunt koppelen en de verkopen kunt bijhouden

Veiligheid

Uw klantgegevens staan op een eigen database veilig voor uw concurrentie en kapers.

Gegevens opslag

In tegenstelling tot concurrerende systemen worden uw klantgegevens door ParkingPanel opgeslagen in uw eigen database. En worden uw klanten niet met die van uw concurrenten gezamelijk bewaard.

PDF vouchers

Strakke professionele PDF vouchers met een samenvatting van de reservering die automatisch naar uw klanten worden gestuurd bij de bevestiging

PDF facturen

Professionele rechtsgeldige PDF facturen die u gemakkelijk kunt inzien en naar uw klanten kunt sturen

Extra diensten

Gemakkelijk extra diensten toevoegen zoals wasdiensten en of overdekt parkeren of elektrisch laden

Gegevens export

Uitgebreide gegevens export mogelijkheden volledig op maat gemaakt

Lijsten overzicht

Zeer uitgebreid aantal lijsten met overzichten dat u kunt printen zodat u altijd de meest actuele gegevens voorhanden heeft.

Eigen lijsten samenstellen

Omdat standaardlijsten niet altijd volstaan heeft het ParkingPanel de mogelijkheid zelf uw eigen lijsten samen te stellen met de gegevens die voor u ECHT belangrijk zijn

Gemakkelijk bevestigingen opnieuw versturen

Met een druk op de knop kunt u reserveringsbevestigingen opnieuw versturen en in verschillende formaten.

Goed overzicht in uw bedrijf of bedrijven

ParkingPanel is erop gericht om een goed overzicht te geven wat er gebeurd binnen uw bedrijf en heeft daarom alle mogelijkheden gericht om een optimaal inzicht te geven in alle gebeurtenissen.

Toekomstbestendig

ParkingPanel is de marktleider van oudsher op het gebied van parkeeroplossingen. Met vele jaren ervaring is ParkingPanel geen eendagsvlieg gebleken. Met ParkingPanel kiest u voor een toekomstbestendige oplossing voor uw bedrijf.

Vaste klanten module

Het ParkingPanel is uitgerust met een uitgebreide vaste klantenmodule waarmee u makkelijk uw vaste klanten beheerd binnen uw bedrijf en op uw website.

Statistieken

Gemakkelijk uw bedrijfstatistieken inzien en vergelijken met eerdere resultaten

Ontwikkeling

Omdat het ParkingPanel vanaf de grond af aan ontwikkeld in eigen beheer weet u zeker dat alle wensen snel ontwikkeld kunnen worden. En dient er niet zoals bij concurrerende pakketten eerst verdiept te worden in eigen software voordat een ontwikkeling plaatsvindt.

Beheer zelf uw bevestiging emails

In ParkingPanel kunt u zelf uw bevestigings emails beheren. Gemakkelijk teksten en afbeeldingen plaatsen maar ook bepalen welke e-mails wel of niet verstuurd moeten worden.

Meerdere bevestigingen

ParkingPanel zorg voor een goede terugkoppeling naar uw klant en heeft een uitgebreide set aan mogelijkheden om uw klant te informeren over zijn of haar reservering.

Remote power off

U heeft de controle of uw personeel waar, wel of niet toegang heeft tot uw systeem met ParkingPanel toegangslijsten. Zodat u zeker weet dat wanneer u dat niet wilt uw medewerker geen toegang heeft tot gevoelige gegevens.

Bezettingsgraad

ParkingPanel geeft u een goed inzicht in de bezettingsgraad van uw locaties en geeft u ook de mogelijkheid tot het afsluiten daarvan in bepaalde situaties

Reserveringsvouchers op maat

ParkingPanel is de mogelijkheid om uw bedrijf te onderscheiden met vouchers op maat met logo's van partners en meer

Affilliate mogelijkheden

ParkingPanel heeft alle tracking pixels en affilliate reeds out of the box ingebouwd. Een snelle online gang van uw parkeerbedrijf is dus gegarandeerd

Kant en klare implementatie oplossingen

ParkingPanel implementeren? Met de kant en klare oplossingen kunt u binnen een dag online zijn met het ParkingPanel en beginnen met het beste parkeersysteem dat er is.