Waarom het ParkingPanel

Vanaf het moment dat je ermee gaat werken ervaar je dat je met  iets unieks te maken hebt. Het ParkingPanel introduceert nieuwe technologieën en functionaliteiten die een ware revolutie brengen voor het parkeren.

Door krachtige en intuïtieve tools bespaard u tijd en maakt u efficiënter gebruik van uw tijd en uw personeel.

Geavanceerd, ParkingPanel is vanaf de grond af aan opnieuw opgebouwd op basis van de allernieuwste en snelste software architectuur speciaal ontwikkeld voor de parkeer branche.

Snel, ParkingPanel is modulair opgebouwd. Alleen het nodige wordt geladen en dankzij de revolutionaire proprietary software architectuur voert u alle taken uit in oogblink.

Veilig, ParkingPanel is heeft veiligheid voorop staan. Dankzij de uitgebreide set veiligheid features al vanaf de basis ingebouwd kunt u met een gerust hart erop vertrouwen dat uw data in goede handen is.

Zoeken 2.0


De gamechanger met zoeken. Het zoeken naar klantgegevens is vaak 80% van uw werktijd. Daarom is het juist hier waar een inhaalslag gemaakt kan worden. ParkinPanel is daarom uitgerust met een groot aantal tools die de werkprestatie van uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

 

Marketing

Met ParkingPanel kunnen uw marketeers nu werkelijk aan de slag. ParkingPanel beschikt over een groot aantal tools waarmee uw marketeers over alles beschikken wat ze nodig hebben om resultaat te kunnen behalen.